RockStation

VOLT 2008 fellépők | 1. rész : The Offspring

2008. április 27. - sunthatneversets
A kaliforniai punk legsikeresebb zenekarával állunk szemben az kétségtelen. Hogy a legminőségibbel az számomra azért kérdéses, mert én speciel a Bad Religion-t jobban csípem, de ez most mellékes.


Több mint 32 millió eladott albummal a hátuk mögött, tényleg a világsztárok kategóriába tartoznak. Nem az a tagcserélős típusú banda az biztos, hiszen a banda háromnegyede ma is ugyanaz, mint megalakulásukkor, a 80-as évek közepén. Bryan Keith "Dexter" Holland – ének, gitár, Kevin „Noodles” Wasserman – gitár, vokál, Greg K - basszusgitár alkotja a magot, melyben a „klasszikus” korszakban Ron Welty dobolt (később Atom Willard, majd Josh Freese követte). Az 1994-es Smash album Self Esteem című dalával robbantak be a köztudatba, ami ugyan egy kicsit Nirvana, de odaát ezt is bekajálták, így a milliós eladások borítékolhatóak voltak és egyből a mainstreamben is találták magukat. Aztán később a metálos megközelítés egy kicsit átment hip-hop-ba meg popos-latinosba is, de azért még nem kezdett el vészesen nyáladzani a performance. 

Hét nagylemez után állítólag idén lesz nyolcadik is és július 5-én a Volt Fesztivál Nagyszínpadán is láthatjuk őket. Biztosan kellemes szórakozás lesz.
 

 

 

UPDATE, 2008.05.08:
A minap megjelent a közeljövőben kiadásra kerülő új lemezről a Hammerhead című felvétel, ami ingyen és bármentve letölthető MP3 formátumban az együttes honlapjáról is (email címünkért cserébe). Vagy meghallgatható itt nálunk online:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr60444353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2008.05.08. 10:25:04

The Offspring UPDATE: hallgatható az új szám (Hammerhead)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum