RockStation

U2 : Live At The Red Rock DVD hamarosan

2008. augusztus 18. - SAABI

Nem tudom, hogy sírjak-e vagy örüljek, de az most már biztos, hogy az idén egy havi fizetésem felét simán el tudnám verni Bonóék újracsomagolt kiadványaira. És a várhatóan ősszel érkező új lemezt még nem is számoltam...

Ezúttal nem az utóbbi évek koncertjei, hanem (még mindig a korai lemezek újrakiadása jegyében) az 1983 június 5.-én a kolorádói Red Rock Amfiteátrumban rögzített koncert érkezik majd DVD lemezen.

A kiadvány szeptember 30.-ától elérhető és a U2 első, Live At Red Rock címmel kiadott koncertfilmjéhez képest tartalmazni fog még plusz öt, az anyagon eddig nem szereplő  dalt, a rendező kommentárját, fotókat és mindehhez 5.1-esre kevert hangot. A deluxe változat esetén a DVD mellé természetesen jár a csapat első koncertalbumának, az Under A Blood Red Sky-nak új kiadása is, amely lemez 1983 novemberében jelent meg, tartalmát pedig a War európai és amerikai turnéjának három különböző állomásáról válogatták. A koncertlemez szokás szerint bakeliten is elérhető lesz az igazi ínyencek számára. 

A lemezek részletes tartalma:

UNDER A BLOOD RED SKY

Gloria / 11 O'Clock Tick Tock / I Will Follow / Party Girl / Sunday Bloody Sunday / The Electric Co. / New Year's Day / "40"

LIVE AT RED ROCKS

Out Of Control / Twilight / An Cat Dubh/Into The Heart / Surrender / Two Hearts Beat As One / Seconds / Sunday Bloody Sunday / Cry/The Electric Co. / October / New Year's Day / I Threw A Brick Through A Window / A Day Without Me / Gloria / Party Girl / 11 O'Clock Tick Tock / I Will Follow / "40"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr40622233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum