RockStation

Depeche Mode : kész az új lemez!

2009. január 04. - SAABI

Az új Depeche Mode album 2009 áprilisában jelenik majd meg, az első dalt - melynek címe Wrong -  pedig februárban mutatják be. A hírek szerint a Wrong című dalhoz készített videoklip forgatása is nemrég fejeződött be, de egyelőre ezt, akárcsak a hivatalos stúdió hanganyagot hét pecsét alatt örzik (kíváncsi vagyok hány nappal a hivatalos bemutató előtt kerül fel a Netre...).

A zenekar a stúdiómunkák során összesen 18 dalt rögzített, de az albumra ezek közül csak 13 fog felkerülni. A többi sem megy veszendőbe; azokat EP formátumban tervezik kiadni.

Az új dalokról egy 2008. októberi sajtótájékoztató után elismeréssel nyilatkoztak az újságíró kollégák, tehát úgy néz ki, hogy ismét egy színvonalas  alternatív (pop-)rock lemezzel leszünk gazdagabbak 2009. áprilisában.

 UPDATE 2009. január 17.:

 A lemez pontos megjelenési dátuma: 2009. április 21.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr98856139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum