RockStation

After Rain - új klip készül

2009. február 14. - SAABI

Az After Rain együttes tavaly megjelent dupla albumát (egy magyar és egy angol nyelvű lemez) és magát a csapatot rövidesen bemutatjuk itt a Rock STATION blogon. Az AR most épp klipkészítésre szánta el magát, amely az angol nyelvű lemezükön található It's A New Day című dalhoz készülne. A csapat kíváncsi rá, hogy a dal, amely meghallgatható a MySpace oldalukon kiben milyen érzéseket, milyen képeket szül. Ez annyiban függ össze a klipkészítéssel, hogy a legjobb ötletek, képi víziók esetleg a videoklipben is testet is ölthetnek. A zenekartól származó felhívás egészen pontosan így szól:

Ha szeretnéd, hogy egy klip a Te ötleted alapján készüljön el, akkor itt a lehetőség! Hallgasd meg az It’s a New Day című dalt a következő linken:  After Rain dalok - MySpace, és írd le azt a történetet, amelyet el tudnál képzelni, miközben ez a dal szól! Várunk apró részletektől kezdve komplett forgatókönyvig bármit! Az ötletedet ide írd meg: after.rain [kukac] freemail.hu
A bundás kenyértől az űrhajóig mindenre nyitottak vagyunk!

Ui.: Az ötleteket febr. 23 – ig várjuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr90942116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum