RockStation

Elbúcsúzott az F.O. System : F.O. System, Hangmás – Pecsa 2009.02.21.

2009. február 25. - SAABI

A múlt szombati búcsúkoncert élményeit Heni osztotta meg velünk. Ezúton is köszönjük a beszámolót. 

Az előzenekar a Hangmás volt, ami inkább elektronikus zene, mint darkos, de azért jól felpörgették a közönséget, ami már amúgy is felpörgött volt, hiszen lehet ma utoljára hallhatjuk az Utolsó Üvöltést!

A PECSA tele volt, amin megmondom őszintén, meglepődtem és ami még ledöbbentőbb volt, hogy sok volt a fiatal rocker... Talán második virágkorát éli a zenekar?!

Na, szóval kijött Zana „Ganxsta” Zoli és belevágott a dobokba... A hangzás kitűnő, a zenekar feketében, a fények világítanak, a zene szól: "még, még, ez még nem, nem elég...", mellettünk a budapesti gothic klub szervezői és tagjai tombolnak... Szóval  minden kész egy igazi dark bulira!!!

Aztán az első sláger a Szem, ami a színpadról is visszanéz ránk (ez az egyetlen színpadi elem, meg persze a fények, de dark koncerttől mit várhatunk?!):-)

A zene tovább hömpölyög, ezerrel tombolunk, jól érezzük magunkat, szólnak a jobbnál-jobb számok... A gitárok jók, Mátyás Attila is beszél számok között, igaz ez főleg a számok szövegére korlátozódik!

Hamar vége szakad a koncertnek, amin elkeseredtünk, de egy egy albumos zenekartól mit várjunk? Mondjuk új albumot???

Na, utolsó számként az új szám: az Utazás, igazán jó befejezés, utolsó alkalom a bulizásra...

Ezután a zenekar bemutatása, óriás taps, még egyszer utoljára a refrén és hirtelen vége az egésznek, már megyünk is kifele...

Én még magamban dúdolom: "Még, még, még, még, ez még nem elég..."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr73964194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixface 2009.02.26. 08:58:06

"az utolsó üvöltés csak egy halkuló suttogás"

orizatriz · http://www.orizatriz.blogspot.com 2009.03.01. 14:35:49

khm... ez egy "beszámoló" volt, komolyan?
a Szem címmel sem slágerről, semnemslágerről nem hallottam...
"A gitárok jók, Mátyás Attila is beszél számok között, igaz ez főleg a számok szövegére korlátozódik!" - dzsízász, színvonalas....
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum