RockStation

A U2 idén biztosan nem jön Budapestre - a U2 360 turné állomásai

2009. március 10. - SAABI

A U2 2009. június 30.-án indul európai stadionturnéra a nemrég megjelent új album, a No Line On The Horizon dalaival (Rock STATION kritika: A világ tényleg bajban van - U2 :  No Line On The Horizon). A turné a U2 360 nevet viseli és az együttes hivatalos honlapján szereplő állomások között NEM szerepel Budapest. A legközelebbi városok, ahol látni lehet Bonóékat: Zágráb, Chorzow (Katowice mellett) és Milánó. Távolabbra Berllin, Párizs, Götenborg, Amsterdam. Indulhat a koncert turizmus!
Szeptember 12.-étől a turné Észak-Amerikában folytatódik néhány állomás erejéig.
 
A koncertsorozat elnevezése egyébként onnét származik, hogy a U2 ügyeletes látványfelelősei Willie Williams-szel az élen egy impozáns, 360 fokban körben élvezhető nagyszínpadot terveztek az új turnéra. Az installáció tervei a hivatalos U2 oldalon is megtekinthetők.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5992560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum