RockStation

NOSZTALGIA! Thunder : Gimme Some Lovin'

2009. április 14. - SAABI

Néha-néha elüldögélek a VH1 Rocks című műsor előtt és ámulok-bámulok, hogy milyen jó dolgokat tudnak előásni az archívumukból.

Itt van például a Thunder Gimme Some Lovin' című slágere 1990-ből (Back Street Symphony album). Nagyon jó kis rokkandrolla hatalmas Marshall erősítőfalakkal, tengerparttal, baywatch-lányokkal. Igazi csemege a fülnek és a (férfi)szemnek egyaránt.

A Thunder egyébként a 90-es évek egyik legnépszerűbb brit csapata volt noha igazán világsztárok sosem lettek, a szigetországban ma is nagy tisztelet övezi őket és amint a mellékelt ábra is mutatja sikerült egy-egy örökzöld slágert összehozniuk - igaz a Gimme Some Lovin' éppenséggel feldolgozás, hiszen a dal eredetileg a The Spencer Davis Group nevű brit beat csapat terméke 1967-ből.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr801063617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum