RockStation

Lord – Szóljon a Lord!

2009. május 07. - sunthatneversets

Az első lemezét 1985-ben kiadó, a magyar hard rock klasszikus alapbandájának számító Lord zenekar legjobb dalai egy extra hosszú dupla CD formájában, 34 nótával jelennek majd meg. A korongon szerepelnek a mára legendássá vált slágerek és persze különleges, lemezen még soha meg nem jelent ritkaságok is fellelhetőek a Szóljon a Lord! címet viselő anyagon, természetesen remaszterizált formában. A kiadvány május elején jelenik majd meg, a Hammer Records gondozásában, az anyag limitált első szériája pedig spéci papírtokban lesz kapható!

Olyan klasszikusokat hallhatunk majd újra felvett formában, mint a csapat egyik legismertebb dala, a Vándor, vagy a 2006-os Kifutok a világból lemez címadó nótája. Természetesen a dupla kiadvány majdnem minden nótáját ki lehetne emelni, hiszen a csapat olyan dalokat adott a hazai közönségnek, mint a Virágdal, a Szemedben a csillagok, az Érezzél engem, a Fázom a szélben vagy a Tombolhat szél. Persze, kevés olyan ember él ma Magyarországon, aki ne hallotta volna már ezen dalok valamelyikét, ha máshol nem, akkor a szülők és a nagyszülők lejátszóiban, vagy a sokszor mesélt történetekbe ágyazva melyek a csapat pályáját kísérték. A Lord sok ezer magyar szívét érintette már meg szövegeivel és dallamaival, s ez napjainkban sincs másként. Ezzel a kiadvánnyal pedig végre a legnagyobb klasszikusok és legnagyobb közönségkedvencek kerülnek majd a rajongók polcaira, a csapathoz méltó igényes formába öntve.


1 CD: 1.Lázadó lelkiismeret, 2. Miért jó, ami nem jó, 3. Érezzél engem, 4. Napvilág, 5. Itthon vagy otthon, 6. Síri csend, 7. Rossz fiúk, 8. Nekem elég, 9. Érzés, 10. Szállj szabadon, 11. Virágdal, 12. Nincs bocsánat, 13. Zöld szemű lány, 14. Ördög és angyalLÁ, 15. Tépett álom, 16. Hajsza, 17. Vándor
 

2. Cd: 1. Az utca kövén, 2. Álmodom, 3. Tombolhat szél, 4. Szabadon, 5. Könyörgés, 6. Zaklatott fények, 7. Te légy a fény, 8. Megváltás nélkül, 9. Egyedül, 10. Kisfiú, 11. Csönddel üzenek, 12. Csörög a vekker, 13. Kifutok a világból, 14. Ragadozók, 15. Szemedben a csillagok, 16. Szóljon a rock, 17. Fázom a szélben

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr311107303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum