RockStation

Depresszió – hírek

2009. május 27. - sunthatneversets

A zenekartól kaptuk az alábbi híreket:


A sikeres Petőfi Csarnokban tartott lemezbemutató koncert, és tavaszi országjárás után, nyáron is folytatódik a Depresszió zenekar Egyensúly elnevezésű turnéja.

A csapat egy friss koncertműsorral készül a nyári fesztiválokra, amiben az új dalok mellett helyet kaptak a kihagyhatatlan dalok, és egy-két érdekesség is, valamint egy kis technikai újítás. Számos kisebb és nagyobb fesztivál egyik hazai főzenekaraként játszik majd a Depresszió idén is. Többek közt július 16.-án a Hegyalja Fesztivál Nagyszínpadán, közvetlenül a Machine Head előtt lép fel a zenekar. A nyár egyetlen önálló koncertjére június 1.-jén kerül sor Budapesten a Zöld Pardonban, 20 órai kezdettel. Ezen az estén hallhatja először teljes egészében a nagyérdemű az új koncertprogramot. Június 13.-án a nehéz anyagi helyzetbe került, Vajda János gimnázium és Postaforgalmi Szakközépiskola megsegítésére rendezett jótékonysági koncerten lép fel a Depresszió, a Road, és a Copycon társaságában. A szervezők, és a zenekarok a teljes bevételt az iskola megsegítésére fordítják, tehát aki szeretne alacsony árú belépővel egy jót bulizni, de úgy, hogy közben hozzájárul egy jó ügy megsegítéséhez, azt sok szeretettel várják Bicskén, az iskola sportpályáján.

A nyári koncertsorozat közben is gőzerővel zajlanak a jövő tavaszra esedékes 10 éves jubileum előkészületei. Pályafutása legjobb dalainak kiválasztásában, a közönség véleményére is támaszkodik a zenekar. A rajongók a  Depresszió zenekar hivatalos weblapján adhatják le voksaikat arra, hogy melyik dalok kerüljenek fel a jubileumi kiadványokra, illetve, hogy melyek hangozzanak el a 2010-ben esedékes születésnapi koncerteken.


Egyensúly turné 2009 nyár:


05.29. Várpalota – PaFe
05.30. Verőce – Kamasz Fesztivál
06.01. Budapest – Zöld Pardon
06.13. Bicske – Segélykoncert
07.03. Sopron – Volt Fesztivál
07.09. Polgárdi – Motoros találkozó
07.10. Székelyudvarhely(RO) – Szeékelyföldi Rockmaraton
07.11. Zánka – Balaton Musicwave
07.16. Tokaj – Hegyalja Fesztivál
07.18. Baja – EFOTT
07.23. Zenta(SRB) – Ifjúsági Napok
07.24. Debrecen – Campus Fesztivál
08.? .  Budapest – Sziget Fesztivál
08.22. Kazincbarcika – Kasza Fesztivál
08.26. Szeged – SZIN
09.12. Székesfehérvár - FEZEN
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr131146347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum