RockStation

VIDEJÓ EXTRA! The Answer + God Forbid

2009. május 31. - sunthatneversets

Az ír The Anwer-t a szerencsésebbek az AC/DC márciusi budapesti koncertje előtt megleshették. Mi szerencsések voltunk. Élőben jól működtek a nótáik és a Tonight című dalra forgatott klip – amolyan úti film – is ezt példázza. Igaz csalós egy kicsit a dolog, mert úgy néz ki, mintha az arénák a The Answer miatt telnének meg, de én is ezt csinálnám, ha az AC/DC-vel turnéznék.

A God Forbid valószínűleg sohasem fog az AC/DC-vel turnézni, viszont az év egyik legbivalyabb lemezét készítette el a New Jersey-beli banda Earthsblood címmel (Rock STATION kritika: Riff-henger : God Forbid - Earthsblood). A War Of  Attrition című nótára forgatott videó amolyan zenekari performansz, a nóta pedig legyalulja  mindenki agyát. METÁÁL! 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr111154404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum