RockStation

Új fellépők az őszi Paganfesten!

2009. június 05. - sunthatneversets

A lassan már hagyományteremtő módon megrendezésre kerülő Paganfest idén is sok kellemes meglepetést tartogat, neves fellépőkkel. A Die Apokalyptischen Reiter-t konkrétan ki sem szabadna hagynom. A programban a napokban egy pici változás történt. A Blackguard helyett a magát kalóz thrash metalként aposztrofáló Swashbuckle lép majd fel. A Nuclear Blast új üdvöskéje nemcsak kalóz metalban utazik. Saját bevallásuk szerint mindezt ötvözik némi hardcore ízzel is, s sokan már most olyan csapatokhoz hasonlítják őket, mint az Anthrax, a Slayer vagy az Exodus. Érdemes lesz tehát eljönni a Paganfestre, már csak azért is, hogy kiderüljön, valóban igazak-e a hírek a fenti csapattal kapcsolatban. Mindezt az idén júliusban megjelenő, Back To The Noose című lemezük bemutatásával fogják majd bebizonyítani a Diesel közönségének.

Mindemellett újabb fellépővel bővült a lista, ugyanis a hazai folk metal legismertebb zenekara, a hamarosan szintén új lemezzel jelentkező Dalriada is színpadra lép majd.

Érdemes minél előbb megvásárolni a belépőt, hiszen korlátozott számú, mindössze 999 db jegy kerül forgalomba!

További fellépők és fontos infók:

Korpiklaani – Die Apokalyptischen Reiter – Alestorm – Dalriada - Unleashed - Ex Deo – Swashbuckle

2009. szeptember 28., hétfő

Helyszín: Budapest, X. kerület, Diesel Klub (volt E-Club), Népligeti út 2.

Kapu: 19:00

Beugró: Az összes rock/metal boltban (Hammer Zenebarlang, CD Pince, Headbanger, Viking, Shark, Rockpark)

Elővételben: május 15.-től szeptember 1.-ig: 5990 Ft


 


Kapcsolódó linkek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr71164654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum