RockStation

VIDEJÓ FULLEXTRA! Mastodon, Depeche Mode és Korpiklaani

2009. június 14. - sunthatneversets

Valami lehet a levegőben a H1N1-en kívül (na jó az nem levegőben terjed), mert a héten ez már a második klipözön. Viszont itt jobb a termés. 

A Mastodon Crack The Skye című - szerintünk zseniális (Rock STATION kritika: Őrült zsenialitás : Mastodon - Crack The Skye)- nagylemezéről a Divinations után már a második klip jelenik meg, ami ezúttal az Oblivion című dalra készült. A filmecske jól kitalált, a srácok űrséta közben jókat hallucinálnak és vízióik különféle szép dolgokban öltenek testet, minek hatására egyenként leveszik az űrsisakjaikat. Az űrben pedig sok más mellett levegő sincs, így a végére lesz négy halott zenészünk. Amúgy a szám is jó.

A Depeche Mode legénysége Dave Gahan húgyhólyag-daganat kezelése után folytatta turnéját, így június 23-án a Puskás Ferenc Stadionban is fellépnek. Hogy ne mindenki Dave-vel legyen elfoglalva kijött a Sound Of The Universe című albumról a Peace című nóta filmes megörökítése. A nóta az amúgy elég sovány lemez (Rock STATION kritika: A szürke univerzum : Depeche Mode - Sound Of The Universe) egyik legjobbja és a klip is jó a maga kelet-európai valóságával – még Dacia is van benne – együtt. A következő klip a Miles Away/The Truth Is című dalra készül, szerintem.

A végére valami vidámat, hagytunk. A folk-kocsma metálban erős finn Korpiklaani is új lemezzel jelentkezik. A sokatmondó Vodka címre hallgató zöngemény kiváló talpalávaló, a klip meg egyszerű, mint a kaszakő. A csapat egyébként fellép a szeptemberben a Diesel-ben megrendezendő Paganfest-en is. Sör, vodka, metál! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr761183539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum