RockStation

Download Festival, Donington Park, 2009. június 13.

2009. június 15. - sunthatneversets

Nos a szombati nap fellépőinek nyomon követésére nem sok időm maradt, mindösszesen pár pillanatot sikerült elcsípnem a  Five Finger Death Punch, a DevilDriver, a Hatebreed és a Down koncertjéből is. Egyedül az auszi Pendulum koncertjét sikerült elejétől végéig látni.
Nos ez az elektro-metál vagy minek is nevezzem igencsak jól működik élőben. In Silico című lemezüket mi is megvizsgáltuk ezen a blogon (Rock STATION kritika: Torzított szinti, tozított gitár : Pendulum - In Silicio) és a húzó nótákat játszották is erről az albumról. Volt Propane Nightmares, Show Down, Granite, Midnight Runner, hogy csak azokat említsem amikre emlékszem is.


A Marilyn Manson koncertjét nem lehetett élőben nézni, más tippem nincs rá miért, mint hogy a banda nem engedélyezte az élő adást és az este headlinerének a Slipknot-nak a koncertjéből is csak egy-két nótát sikerült elcsípnem, de ez alapján is állíthatom, hogy bestiális koncert lehetett.

Erről maradtam le részben: The Blister Exists, (Sic),  Everything Ends, Psychosocial, Before I Forget, Duality, Left Behind, Spit It Out, All Hope Is Gone,  People = S**t, My Plague, The Heretic Anthem, Diluted, Vendetta, Vermilion, Pulse Of The Maggots, Wait And Bleed, Dead Memories

 

A cikk további részében Slipknot és Pendulum videók a fesztiválról.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr921185784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum