RockStation

Fesztivál körkép 2009, Metalcamp (Tolmin, Szlovénia)

2009. június 30. - sunthatneversets

A Fesztivál-szezon kellős közepén tartunk már, de van még olyan, a környező országokban megrendezésre kerülő, nekünk magyaroknak is elérhető fesztivál, amiről még nem emlékeztünk meg itt a Rock STATION-ön. Nézzük, melyek ezek.


A szlovéniai Tolmin-ban immár hagyományosan megrendezendő Metalcamp idén is a durvább fémzene kedvelőit vonzza majd. A július 2.-7. között megrendezendő metálfesztiválon sajnos magyar fellépő ezúttal nincs, pedig a Dark Dog Stage felhozatalába igazán belefért volna pár ütős magyar brigád. Az ezen a színpadon résztvevő bandák közül egy-két ismerős név van csak, a többi számomra tök ismeretlen.

 

Ellenben a Nagyszínpad mind az öt napon tartogat egy-két nagyágyút. Ilyen lehet 3.-án a Death Angel és a Nightwish fellépése. 4.-én a trash metálban erős Sodom és Testament fellépése tarhat érdeklődésre számot, míg 5.-én az idén bivaly lemezzel jelentkező Lamb Of God játszik, de a Deathstars, Dimmu Borgir, Amon Amarth hármas sem lesz piskóta. 6.-án Down és Dragonforce, míg a zárónapon, 7.-én az überfasza  Die Apokalytischen Reiter, a búsmetál My Dying Bride, és a német trash metál brigád a Kreator zúz. Aki szereti tehát a trú metál gyalut annak idén is Tolminban a helye. Az öt napos jegy 124 Euro, a három napos 89, míg az egy napos belépő 40 Euro-ba kerül.       

 

Kapcsolódó linkek: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr621218108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum