RockStation

Wisdom - hírek

2009. július 03. - sunthatneversets

A zenekartól kaptuk az alábbi híreket: 

"Már javában készülünk a novemberi koncertre. Kell is, ennyi kihagyás után, de szívesen is tesszük, mert a próbák nagyon jó hangulatban telnek. 
Mint tudjátok, minden alkalommal megpróbálunk olyan vendégeket hívni, akiket jó csapatnak érzünk, és ha így folytatják tovább, bármit elérhetnek a jövőben. Most az Avatar zenekart hívtuk meg, úgyhogy érdemes lesz időben érkezni! 
 
Honlapunkon (Wisdom zenekar weboldala) elindítottunk egy szavazást. Röviden a lényege, hogy akinek kedve van, szavazhat egy feldolgozásra, és amely dal a legtöbb szavazatot kapja, azt eljátszuk majd a Wigwamban. Gab webmesterünknek (fénytechnikusunknak, sofőrünknek, fő-fő segítségünknek) köszönhetően elég jól működik a rendszer, viszont mivel nem kérünk szavazás előtti regisztrációt, elég könnyű csalni. Látni persze látjuk, úgyhogy folyamatosan szűrjük ezeket, de bízunk benne, hogy mindenki csak a szabályok szerint fog szavazni továbbra is, hiszen csak úgy hiteles egy ilyen játék." 

Wiseman Is Alive 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr131223804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum