RockStation

VOLT 2009 : Marilyn Manson koncert - képes beszámoló

2009. július 07. - SAABI

Az idei VOLT fesztivál egyik legnevesebb híressége Marilyn Manson volt. Az Antikrisztus fellépése miatt ki is akadt a győri egyházmegye a koncert után meg azok, akik a nagy névhez méltó nagy koncertet vártak. Több visszajelzés alapján a Manson vezette banda enyhén szólva nem ugrotta meg a rajongók és kíváncsiak elvárásait. Tapasztalt koncert- és fesztivállátogató külsős emberünk, frogfoot alábbi beszámolója is ezt tükrözi. (Ezúton is köszönet a beszámolóért és a képekért!)

 

VOLT fesztivál 2009.07.04., Sopron - MARILYN MANSON


Marilyn Manson VOLT 2009Már hazafelé azon agyaltam mit is írjak majd erről a koncertről? A barátaim már látták egy fellépését külföldön egy fesztiválon és azt mondták annak ellenére, hogy nem igazán szeretik a zenéjét a koncert nagyon is rendben volt, megérte megnézni - igazi rockshow-t kaptak. Voltak elvárásaim a koncert előtt és úgy érzem teljesen reálisak.


Nem vagyok rajongó, nem ismerem a számaikat (csak egy-két klippes nótát) és azt vártam, hogy megmutatják nekem, milyen is élőben egy "legenda". De itt szó sincs semmiféle legendáról, amit itt kaptam az a legnagyobb jóindulattal (sok sör után) is csak hármas alá. De nem ittam sok sört és nem vagyok 17 éves, így ez nagyon gyenge volt - túl sok jó koncertet láttam már az évek folyamán, és azoknak a nagyszerű zenészeknek szembeköpés lenne ha erről most bármi jót írnék.
 

A nagyérdemű három enervált zenészt és egy hisztis rocksztárt láthatott, kaptunk két félbehagyott nótát és egy nemtudommineknevezzem zajongást amikor Manson gitárt akasztott a nyakába. Minden további nélkül elismerem egy zenekar koncertjéről, hogy jó volt-még akkor is ha nem kedvelem őket különösebben - ha odateszik magukat (ld.Limp Bizkit Nova Rock), de itt ez nem történt meg.
 

Nem jöhet össze mindig, ezt is láttam, kipipálva, nagyobb a füstje, mint a lángja - mégegyszer nem kell megnéznem.

Marilyn Manson VOLT 2009

Marilyn Manson VOLT 2009

Marilyn Manson VOLT 2009

Marilyn Manson VOLT 2009

Marilyn Manson VOLT 2009

Marilyn Manson VOLT 2009

Marilyn Manson VOLT 2009

Marilyn Manson VOLT 2009

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr291231140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum