RockStation

PRONG, Dürer kert 2009 június 24. - képes beszámoló

2009. július 12. - SAABI

Igaz már nem annyira aktuális, de van még egy beszámolónk frogfoot-tól, aki a Prong nevű legendás csapatot nézte meg a Dürer kertben még júniusban. Íme az élmények szavakban és a képek mellé. (Aki ott volt az kommentben cáfolhat vagy megerősíthet...)

 

Dürer kert 2009.06.24.

Késve érkeztünk így sajnos a magyar előzenekar, a Nadir fellépésének nagy részéről lecsúsztunk,amit sajnálok mert a 2 szám alapján amit hallottunk nagyon jó zenét játszanak. (Rock STATION kritika: Akik megvették az esőt: NADIR - Those Who Bought The Rain) Majd megpróbálom bepótolni egy klubkoncerten, remélhetőleg felénk is járnak majd.

DIE SO FLUID
A német metal/goth trió zenéje nem az én világom,így nem kritizálnám őket, nem igazán tudom eldönteni,hogy ez most jó volt vagy sem.Talán a saját stílusukban ez jó koncert volt.
Az énekesnő/basszusgitáros mintha egy cyberpunk könyv lapjai közül lépett volna ki a színpadra, és mindvégig lendületesen zenélt-zenéltek. Nem volt könnyű dolguk, egy teljesen ismeretlen zenekar próbálta megnyerni a közönséget, mindezt a Prong előtt. A zenészek barátságosak és közvetlenek voltak, kijöttek a közönség közé a koncert után, ha mással nem is, ezzel engem megnyertek.

PRONG
Trendek, divatok, új irányzatok és zenekarok jöhetnek - a Prong ma is zúzós és megállja a helyét!

Végre láthattam azt a zenekart amely olyan újdonságként hatott zeneileg és hangzásvilágban amikor először hallottam, hogy a Beg To Differ-t addig hallgattam a deckben/Walkman-ban,hogy a kazetta(!) elhasználódott.

A zenekaron egyátalán nem látszott, hogy ez a turné utolsó előtti állomása! Ha Tommy Victor-t nem kötötte volna egy helybe az éneklés a mikofonhoz biztosan végigzúzta volna az egész fellépést. Nagyon jó koncert volt kiváló hangulattal és olyan zenészekkel akik "odatették" magukat.
 

NADIR, Dürer

 

Die So Fluid, Dürer

 

Die So Fluid, Dürer

 

PRONG, Dürer

PRONG, Dürer

PRONG, Dürer

PRONG, Dürer

PRONG, Dürer

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr441241206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum