RockStation

Fesztivál körkép 2009, Brutal Assault (Hradec Kralove, Csehország)

2009. július 24. - sunthatneversets

Azt gondoltuk a Fesztivál-szezonban, hogy a környező országokban megrendezésre kerülő, nekünk magyaroknak is elérhető fesztiválokat kicsit górcső  alá vesszük. Nézzük mit mutat a kép.


A csehországi Hradec Kralove ad már hagyományosan helyet az augusztus 6-8. között megrendezendő Brutal Assault Fesztiválnak. A fesztivál nevéből igen jól lehet következtetni a fellépő bandák keménységi fokára. Igen, ezen a Fesztiválon a brutálisan, bestiálisan kegyetlen zenéké a főszerep. Lesz itt hardcore, metalcore, deathcore és ki tudja milyen coreságok, de a death-, black- és trash metál hívei is megtalálhatják a maguk számításait. Sőt! Idén van magyar fellépője is a három napos zúzásnak a mosonmagyaróvári Casketgarden személyében, akik augusztus 7.-én lépnek a deszkákra.

A Feszt nevesebb fellépői között szerepel a 6.-án fellépő Biohazard, Brutal Truth, Madball és Darkane; a 7.-én pusztító Pestilence, Testament, Brujeria és Opeth, bár utóbbi azért annyira nem pusztít; és a zárónapon – 8.-án – butuló Marduk, Immortal kettős, de bizonyára a Raunchy és a Hate Eternal fellépése is okoz kellemes perceket.

A háromnapos jegyek – merthogy csak az van – előre megváltva 45 Euróba, míg a helyszínen 54 Euróba kerülnek, ami elég barátságos árnak nevezhető.  


Bbrutal Assault fesztivál részletes program
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr331264620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum