RockStation

VIDEJÓ FULLEXTRA! Caliban, Leaves Eyes, Sonata Arctica

2009. augusztus 30. - sunthatneversets

Mostani kliprovatunk három különféle stílust vonultat fel, több-kevesebb sikerrel.

Az európai metalcore színtér egyik jeles képviselője a német Caliban, akik nemrég jelentették meg hetedik nagylemezüket Say Hello To Tragedy címmel, melyről itt az első klip a nem túl fantáziadús címmel megáldott Caliban's Revenge. Maga a klip is elég közhelyes, tulajdonképpen a hogyan csináljunk emberből vacsorát témakörét dolgozza fel, igaz legalább jó képi megoldásokkal. A dalról többet nemigen lehet elmondani, mint, hogy metalcore-os. Igaz is tudja valaki, hogy a jó meg a kevésbé jó metalcore között mi a különbség? Mert én nem igazán bírok rájönni.



A szintén német Leaves' Eyes-ban az a Liv Kristine énekel, aki korábban a Theatre Of Tragedy sorait erősítette. Nos nem tudom mi a koncepció, de nem ők lesznek a Nightwish vetélytársai Európában. A My Destiny című dal amúgy kellemes, de semmi extra, vikinges ütős-vágós videót meg már láttunk eleget.


A finn epikus metál zászlóshajója a Sonata Arctica is új lemezzel jelentkezik hamarosan, mely a Days Of Grays címet kapta. Erről itt az első klip a Flag In The Ground. A dal a metál minden kliséjét magán hordozza, a klip is történelmi vonulatot vesz és ölég pózolósra sikerült.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr351347688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum