RockStation

Stagediving Fesztivál - beharangozó

2009. szeptember 18. - sunthatneversets

A hetes számhoz érkezett a Stagediving Fesztivál-sorozat. Ezúttal kicsit kitekintünk a modern/extrém metal bástyái mögül, hiszen az est egyik főzenekara a már külföld felé is kacsingató folk metal banda, a Dalriada lesz. Ezen alkalommal a Fajkusz Banda népzenészeivel kiegészülve játsszák el pár szerzeményüket, a teljes hosszúságú program keretében. Az est másik fő attrakciója a Watch My Dying lesz, akik legújabb, fantasztikusan sikerült Moebius albumnak tartják bemutatóját. A lemezen felbukkanó vendégek közül többen szerepelni fognak az est folyamán. Aztán a minőségi tagcseréken átesett Cadaveres is keményen odavág még a hallójáratoknak, illetve az első lemezére készülő Nasmith és az északi metalban erős 1Kill Embrace se kímél majd senkit. A belépő elővételben mindössze 2000 Ft, a helyszínen pedig 2500 Ft. Jegyelővételi helyek: CD Pince, Hammer ZB, Headbanger, Shark, Rock-Port (Székesfehérvár) illetve a fellépő zenekaroktól postai úton.

A fesztiválon rockerek.hu találkozó is lesz. Reméljük most is jó sokan összegyűlünk egy nagy közös zúzdára. A rendezvény előtt a blaha lujza téri Teke kocsmában gyülekezés, 16.00 és 18.30 között, hogy a 19.30-as kezdésre bizonyosan odaérjen mindenki. A koncertek befejezése után pedig nem kell azon agyalni, hogy megy a busz vagy a vonat, mivel DJ Ninth szórakoztatja az egybegyűlteket, jóféle, súlyos muzsikákkal hajnalig. Lehet a falhoz állítani az agysejteket…

 

 

Sorrend:

Nasmith
Cadaveres
Watch My Dying
Dalriada
1 Kill Embrace
DJ Ninth


A Powerground Management és  a Zombie 11 Produkció bemutatja:

7. Stagediving Fesztivál
2009. szeptember 19.
Budapest, Diesel Club, 1101 Budapest, X. kerület (Planetárium mellett), Népligeti út 2.

Jegyár: 2000/2500 Ft
Kapunyitás: 19:00, kezdés: 19:30

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr631390577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum