RockStation

Powerground hírek - Conan's First Date, K3, Nasmith, Watch My Dying

2009. szeptember 30. - sunthatneversets

 
Conan's First Date


"Megjelent a Conan's First Date dupla EP-je, Effigies címmel! A CD-n a zenekar legelső  felvétele a "The Werewolf Rising" EP,  valamint négy új dal hallható. Extraként felkerült még a lemezre a csapat első  klipje, melyet a "The Werewolf Rising" című dalukra készítettek, valamint egy rövid werkfilm az előbb említett videó forgatásáról. 


A Conan's First Date MySpace oldalán az anyag teljes hosszúságában fülelhető!

Ősszel Conanék a Watch My Dying társaságában turnézzák be az országot, a megjelenés minden tisztességes fémhívőnek ajánlott!"

Conan's First Date koncertek:

2009. október 10. Kiskunfélegyháza, Rock-Tár


 

A továbbiakban K3, Nasmith és Watch My Dying státuszjelentéseket és koncertinfókat olvashattok.

K3


A hónap híre az, hogy a K3 lesz az előbanda a novemberi, budapesti Living Colour koncerten. A csapattól kedvezményes,  5000 Ft-os áron lehet vásárolni jegyeket. Infó: k3music [kukac] gmail.com (Bolti jegyár: 5.900 HUF, a helyszínen: 6.500 HUF)

Október 29-én tartja a csapat a Garden Of Death budapesti lemezbemutatóját az After Music Klubban, a régi Marco Polo-ban, a  Blahához közel.  


K3 hivatalos weboldal 
 


Nasmith


Először is köszönetet szeretnénk mondani az Azfeszt és a WMD Napok szervezőinek, hogy meginvitáltak minket a fesztiválukra.  Hatalmas élmény volt!

Másodsorban a zenekar immáron kulturális egyesületként is működik. Muszáj volt valamiféle gazdasági formába öntenünk közös gyermekünk a hazai, remeknek éppen nem nevezhető helyzetben.

A nyári fesztiválcsend idején a számokat készítettük elő az akkor még közelgő  lemezfelvételre. Szeptember 4-én hozzá is láttunk a felvételekhez a gyulai No Silence Stúdióban. Jelenleg is zajlanak a felvételek, a dob és gitárok egy része már fent vannak. Az artwork munkálatok is elkezdődtek, saját tervezés, saját design. Igyekszünk mindent a kezünkben tartani, igazi „do  it yourself” lemez készül! A 2009 őszi/téli koncert sorozatunkat a Dieselben rendezett Stagediving Fesztiválon kezdtük szeptember 19-én, a Cadaveres,  Watch My Dying, Dalraida, 1 Kill Embrance zenekarokkal. Ezt követte egy gyomaendrődi buli a helyi erő kérésére szeptember 26-án. Ami ezután jön a számunkra igen nagy megtiszteltetés is egyben. Részt vehetünk az őszi Tankcsapda turnén! Nincs is jobb az albumot bemutatni egy ilyen kaliberű turnén! 


Az alábbi helyszíneken és időpontban csíphettek el minket:

Nyírbátor Kulturális Központ 02. okt.
Záhony  Művelődési Ház  03. okt.
Előszállás Művelődési Ház  09. okt.
Tatabánya Vadorzó   10. okt
Békéscsaba Ifiház   16. okt.
Derecske Művelődési Ház  17. okt.
TörökszentmiklósMozi   22. okt.
Miskolc  Ady Művelődési Ház 23. okt.
Balassagyarmat Madách Mozi  24. okt.
Budapest Dürer kert  07. nov. (csak Nasmith és Slytract)
Dunaújváros Sportcsarnok  13. nov.
Szeged  Mars Téri Pavilon 18. dec.
Gyomaendrőd Apolló mozi 26. dec. (évzáró buli Nasmith + support)


Nasmith MySpace oldal

Nasmith @ HotBand.hu

 


Watch My Dying


Köszönjük szépen az összes résztvevőnek a megjelenést a 7. Stagediving Fesztiválon, 19-én, a Dieselben. A WMD kiváló alapanyagot tudott rögzíteni a később WMDVD-hez. Most direkt nem szóltunk előre, hogy felvesszük, de ugye nincs harag? Csak a hajós buli kapcsán annyira sokan kérték utána tőlünk számon a dolgot, hogy most direkt nem harangoztuk be. Mindegy, abból a buliból valami hiányzott, ebből meg nem. Külön köszönjük a Dalriadának, hogy elfogadták a felkérésünket a bulira. Reméljük, hogy még több ponton összekapcsolódik majd a WMD és a soproni metalbanda története.

A Diesel buli előtt Tatabányán hegesztettünk a Cadabandával, ami szintén jól sikerült. Örülünk, hogy sok év után újra játszhattunk a komárom-esztergomi megyeszékhelyen. Azonban ez a két buli csak kezdete volt annak, amit úgy hívunk, hogy Moebius lemezbemutató turné.

Legközelebb Kiskunfélegyházán játsszunk, a Rock-Tárban, október 10-én, ahol (majd') napra pontosan tavaly ilyenkor adtunk egy fergeteges hangulatú koncertet. Gyertek ismételni! Az előzenekarok a most dupla EP-vel jelentkező death n' roller Conan's First Date és a technikás death metalban utazó Keeper Of Dreams lesznek. Sajnos az utána héten lévő debreceni koncert átkerült 2010-re, de Balmazújvárosban leszünk novemberben, úgyhogy akinek van kedve és nem zavarja az pár tucat kilométer a  két város között, szívesen látjuk a Bakiban. Aztán kirándulunk megint egyet Szerbiában, a belgrádi Decontrolled társaságában két fellépés erejéig. Esztergomi koncertről direkt nem szóltam. Az van, hogy az új Molothowot még éppen festik, így kicsit sem biztos, hogy ott lesz a buli. Sajnos nemcsak a festék száradása tart fel minket ebben, hanem a bürokrácia hullám is, ami minden bizonnyal ezerrel neki fog feszülni a Molothow tatjának. Szóval most alternatív helyszínkeresés folyik, meg közben bízunk benne, hogy csak kinyit a klub 17-re. 


Watch My Dying hivatalos webolda

Watch My Dying MySpace oldal
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr41417836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum