RockStation

VIDEJÓ EXTRA! Belphegor és Vader

2009. október 04. - sunthatneversets

Mai Videjó! rovatunkban két „véres-beles” metálban utazó versenyzőt mutatunk be. Több szempontból is jó ez a rovat: egyrészt minden zenekar lemezéről nekünk sincs időnk írni, illetve a bandák egy része nem szakterületünk - hogy finoman fejezzem ki magam – de így legalább valamilyen formában publicitást kapnak.

Ausztriában nem csak tiroli emberek élnek, hanem a metál zene is. Ezt jó tudni. A Belphegor nyolcadik stúdióalbumát adta ki nemrégiben Walpurgis Rites – Hexenwahn címmel, melyről a Der Geistertreiber című dalra készült „háziállatos” videó, tüzelőseggű bikával és egyéb fantázia szülte állatokkal. Azt nehéz eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly, minden esetre nekem tetszik.

 

Vader nagyúr visszatért! A lengyel, death metal-ban utazó Vader nemrég jelentette Necropolis című albumát, melyről a Never Say My Name című hörgeményhez készült videó. A filmecske Jézus életének utolsó napjait dolgozza fel egy kicsit szabad értelmezésben.

 


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr31426732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum