RockStation

W.A.S.P. – Novemberben a Dieselben

2009. október 20. - sunthatneversets

„Minden idők egyik legjobb heavy metal bandája” – többek között így is szokták emlegetni a Blackie Lawless vezette W.A.S.P. zenekart, és aki így vélekedik, talán nem is áll olyan távol az igazságtól. A '80-as évek első fele óta elsőligás fémbrigád, megannyi himnusz megalkotója, október 12-én jelentkezett Babylon című új lemezével. Ehhez kapcsolódóan indul az új Európa-turnéjuk, melynek lesz budapesti állomása is november 14-én a budapesti Diesel klubban. A tradicionális W.A.S.P.-vonalú új korongot a Demolition Records gondozza, s ahogy az album címe is mutatja, teli lesz Bibliai vonatkozásokkal, apokaliptikus képekkel. S hogy mire számíthatunk a novemberi bulin? A korai időszakában is páratlanul látványos koncertjeivel feltűnt csapat mára sem vett vissza külsőségekből, így egy sokkoló elemekkel is tarkított előadásban lesz része a W.A.S.P.-tábornak borítékolható, hogy a Dieseles buli is maradandó élményt nyújt majd! Az előzenekarok még nem ismertek, de hamarosan további részletekkel szolgálunk majd.

Addig is keressétek fel a HammerWorld weboldalát a további részletekért, illetve figyeljétek a Skalar Music weboldalát, hiszen a W.A.S.P. a Skalar Music és a Hammer Concerts közös szervezésében jut el hozzánk!

W.A.S.P.
Idő: 2009. november 14., szombat
Hely: Diesel Klub
Cím: 1101 Budapest, X. kerület, Népligeti út 2.

 

 


Beugró:

Elővételben a Hammer Zenebarlang CD Pince, Headbanger, Shark, Viking, Rockpark,  Solaris, The Lab, Vasmacska Tattoo és Piercing boltokban: 3990 HUF
A Ticketportal és a Ticketexpress hálózatában: 4990 Ft
A helyszínen: 5490 Ft

A jegyek már kaphatók!
 

W.A.S.P. hivatalos weboldal
W.A.S.P. MySpace oldal











 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr841462533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum