RockStation

Powerground hírek : Mantra, Watch My Dying, Yellow Spots

2009. október 23. - sunthatneversets


MANTRA

November 21-én, szombaton lesz a Dürerben a 10 éves szülinapi buli, ahol rajtunk és a vendégeinken kívül fellép a Watch My Dying, a Bedlam, az Angelus és a Stiff Bastards.

Aki járt mostanában az oldalunkon az tudja, hogy a Mantra webáruház(lánc) hatalmas akciót indított a 10 éves jubileum címén:  minden cd és póló 1000ft és minden kazetta 100ft. Az akció az évvégéig, illetve a véges készlet erejéig tart.

Mantra koncertek:
2009. november 21.
Bp, Dürer Kert

Kattintás után: Watch My Dying koncertinfók + yellow Spots videóklip.



WATCH MY DYING
 

Október 12-vel indul a 42. hét és ilyenkor igyekszünk meglepetésekkel kedveskedni a rajongóinknak, úgyhogy akciózunk egy jó nagyot a butikban. Minden nem Moebius-os CD és rövid ujjú póló 1000 Ft-ért kapható a héten (október 12. és 18. között). Az ingek meg csak 4000 Ft-ba kerülnek 5000 Ft helyett, de csak M és XXL méretünk van. Az akció vonatkozik a nyomdai megrendelésekre és a pénteki esztergomi koncertre is. 

Hétvégén Kiskunfélegyházán játszottunk. A klubról példát vehetne jó néhány honi műintézmény. Kaja, pia a hatalmas öltözőben, külön WC, profi hang és minden zenekart egyformán tisztelő közönség. Szerettünk ott lenni.

Kialakult a 10. Születésnapi WMD buli programja. A mulatságnak a Dürer Kert ad otthont. Fellépnek a Mantra (szintén ünnepel, szintén 10 évet), a Bedlam (a 80-as évek végének és 90-es évek végének legendás underground thrash/grunge metal bandája), az Angelus és a Stiff Bastards. Belépő: 1500 Ft. Gyertek és ünnepeljetek velünk, hiszen speciális programmal készülünk!

Watch My Dying koncertek:
2009. október 16. Esztergom, új Molothow
2009. október 23.
Belgrád, SKC
2009. október 24. Kragujevac
2009. október 31. Miskolc, Factory - Halloween party!

Watch My Dying hivatalos weboldal
Watch My Dying MySpace oldal

YELLOW SPOTS
Tekintse meg Ön is a Yellow Spots legújabb animációs klipjét, a „Nem vagyunk vidámak” című szerzemény vizuális gyönyörökkel kecsegtető három és fél percét! Válságkezelő swing a javából, Sólyom Áron Koppány munkája nyomán:

 

Yellow Spots hivatalos weboldal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr731469216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum