RockStation

VIDEJÓ FULLEXTRA! DevilDriver, Unearth & Creed

2009. november 01. - sunthatneversets

Kemény legényekkel kezdünk aztán levezetőnek egy kis lazítás következik, bár aki a DevilDriver és az Unearth után elrágta már az asztal sarkát, azt marhára nem fogja érdekelni a Creed.

A DevilDriverPray For The Villains című lemeze igazán jól sikerült, így el is készült a második klip, ami gyakorlatilag egy rövid utifilm a Fate Stepped In című dalra. Gyilkos! 

A nemrég Budapesten járt Unearth legénysége a tavaly megjelent The March című  lemezhez készített új klipet, nevezetesen a Grave Of Opportunity című dalhoz. Ez is szikár darab, ráadásul a klipben Guitar Hero-zás közben több ismert arc is feltűnik.

Ennyi tömény beton után a végére valami könnyűt hagytunk. Az újjáalakult post-grunge Creed új albuma Full Circle címmel jelent meg, melyről a Rain című  balladára készült könnycsorgató videó. A lemez állítólag azért picit keményebb.
 

A videók megtekintéséhez kattints tovább...

 


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr501489938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum