RockStation

VIDEJÓ EXTRA! Dead By Sunrise & Marilyn Manson

2009. november 09. - sunthatneversets

Mai klip rovatunkban az „érzelmes” vagy annak szánt zenéké a főszerep.

Chester Bennington-nak a Linkin Park frontemberének nem elég az anyazenekar, neki van projektje is, a Dead By Sunrise. Nos a lemez egy hete nálam, de még nem volt elég időm a tanulmányozására. Elektronikusabb, még a Linkin-nél is műanyagabb zenének tűnik ez, a Let Down-ra készített második videót, meg inkább hagyjuk... 


Marilyn Manson új lemezét volt szerencsénk megismerni (RockStation kritika: Az Antikrisztusát! Marilyn Manson : The High End Of Low)  és továbbra sem tudom egy ütős alkotásnak nevezi. A mester most egy majd hétperces perverzen andalító dalra a Running To The Edge Of The World-re készített klipet, melyben szuperközeliben láthatjuk négy percen keresztül, de azért csak megöl a klip végére egy ártatlan szüzet és a véres testet a fürdőkádba teszi. A dal a klippel együtt sem jobb, sajnos.

Videókhoz katt!

 


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


 


Watch 500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr251508459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mansyn 2009.11.12. 23:55:35

Hát ez a Marilyn Manson videó is a kedvencein 1ike lesz , negyon jó lett!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum