RockStation

Megjelent a Magor új anyaga, Végig az úton címmel

2009. december 09. - SAABI

Megjelent a Magor új anyaga, Végig az úton címmel. A felvételek Hatvanban, Szolnoki Bertod stúdiójában készültek, minden ezzel kapcsolatos munkát ő végzett.

A borító Balogh Krisztián (CreoArt) keze munkáját dicséri, a szövegeket pedig ismét Galli Kriszta írta. A maxi december 5.-étől (borító, hanganyag, klipek) INGYENESEN letölthető a Magor zenekar honlapjáról. Ízelítőnek a cikk további részében láthatjátok az anyag promo klippjét, A próféta címmel. 
 
Ezt a klippet a zenekar nyerte a Rendermedia játékán. Ha zenélsz, és a zenekarodnak is szeretnél egy ilyen minőségű klipet, nincs más dolgod, mint jelentkezni a rendermedia.hu oldalon a játékra. Határidő: december 15.

A zenekar első klipjét is bemutatjuk, amely az Arccal a fény felé című számhoz készült (szintén a cikk további részében). 

A klip Galli Kriszta munkája, a video-utómunka a Melon Fx stúdióban készült, Szeremley Ákos óriási segítségével. A hozzá tartozó hanganyag pedig a szolnoki Denevér stúdióban készült.

 



Találkozzunk a koncerteken!
Decemberi hajrá:

                               12.-Csongrád-Blind Myself
                               19.-Budapest/Syma csarnok-Tankcsapda,The Bedlam
                                26.-Hatvan-Treff karácsony
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr121585603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum