RockStation

Raze To The Ground hírek

2009. december 18. - SAABI

A miskolci Raze to the Ground zenekarnak elkészült a harmadik EP-je Fictional Walk of Lives címmel, ami meghallgatható a Raze To The Ground MySpace oldalon, ill. megvásárolható koncerteken 600 ft-ért, vagy meg is lehet rendelni az rttgmusic [kukuc] gmail.com címen.

A korong 3 dalt tartalmaz, cím szerint:
Split
In cave
Don’t push me away

 

 

 

 
Ezek közül a Split egy részlete meghallgatható a decemberi Rockinform magazin cd mellékletén a HangArt stúdió track-jén belül.

További hír meg a zenekarunk háza tájáról, hogy tavasszal turnéra indulunk a Slytract és Nasmith zenekarok társaságában, és egy 10-12 állomásos országos körúton próbálják meg bemutatni az új dalokat. Jövő év elejére lefixálódnak a koncertdátumok, és leszenk részletes infók a turnéról.

Bővítik a merch tárukat is új kitűzőkkel, új pólókkal, és az előző Addiction EP is kapható lesz koncerteken ill, rendelni is lehet majd. Különlegesség lesz, hogy a Fictional Walk of Lives EP-t kihozzák korlátozott példányszámban, zenekari logóval ellátott  pendrive-on is, ezt majd csak koncerteken lehet beszerezni, tehát megéri minél több bulin ott lenni.

Ebben az évben az utolsó  buli Miskolcon lesz a Gárdonyiban a Metál Karácsony évzáró  partyn, december 26-án. Kezdés 20:00 h.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr941605917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum