RockStation

Műpénisz minden mennyiségben : jön a Rammstein dildo-box!

2009. október 11. - sunthatneversets

Miután a Rammstein Pussy című dalára forgatott videó jól felkorbácsolta az indulatokat, igaz ennek ellenére, vagy éppen ezért 7 millió ember nézte meg idáig, most itt az újabb polgárpukkasztás. A zenekar Liebe Ist Für Alle Da címmel október 16-án megjelenő lemeze egy egészen speciális kiadásban is napvilágot lát, melyhez jár műpénisz, síkosító olaj valamint bilincs is. Hölgyek irány a bolt! 

A cikk további részében az új lemezhez készült trailer-eket tekinthetitek meg:

Tovább

Weekend warriors tour : Zyon és Dolor

Hogy mi lesz akkor, ha tizenegy, a hétköznapokban konszolidált, ölelgetnivaló, enyhén politoxikomán úriember a hétvégeken közösen kisbuszba ül  és hamuba sült pogival a csomagtartóban elindul Gyöngyösről a szélrózsa különféle irányaiba, hogy az adott város táblájánál készítsen egy fotót pálinkával a kézben, és ha már ott jár, előre megfontolt, kiemelkedően sunyi szándékkal ultrabrutál-megaterror csapást mérjen a szegény lakosság hallójárataira? Megtudhatjátok, ha ellátogattok a Weekend Warriors fantázianéven guruló mókahadjárat valamely állomására, melyet az imént illusztrált Zyon és Dolor zenekarok prezentálnak!

Elöljáróban persze mindenképp megszellőztethetünk annyit, hogy egy végtelenül jó hangulatú, és falbontóan energikus metalcore és hardcore/nu metal produkcióban lehet részetek, ha nem vagytok restek lecserélni a kercsatornák kiemelkedően szórakoztató, farcsont-zsibbasztó műsorát a fénylő dobozban. Természetesen jól felszerelkezünk mindenféle képrögzítő eszközzel, hogy az összes helyszínen megörökíthessük a legönfeledtebben mulatozó társaság megmozdulásait (melyet később természetesen közzéteszünk egy összevagdalt videó formájában), illetve nem titkolt cél, hogy a példamutatók mi legyünk ez ügyben! Gyertek tehát sokan, hívjátok anyut és hugit is! (nem, semmiféle kárt nem teszünk bennük, megígérjük).

Részletes információkért, valamint a két banda ingyenesen letölthető korongjáért látogass el a Weekend Warriors Myspace oldalára, vagy a Zyon és a Dolor zenekarok nemrégiben megújult Myspace oldalaira!
 


 

 

OneHeadedMan – Meghallgatható a lemez


A zenekar jelentkezett az alábbi hírrel:

Winter, Thunder, etc. címmel májusban rögzítettük első nagylemezünket Bodnár Péter hangmérnöksége mellett a Bakery Studioban. Most, hogy összeállt a grafikai anyag hozzá és beindítottuk a megújult OneHeadedMan weblapot, december 31-ig meghallgathatóvá tettük a teljes lemezt, amelyet fenti linken keresztül lehet elérni. Hamarosan megpróbáljuk fizikai formában is kiadni, de addig is lehet ismerkedni a dalokkal.

Doom és hácé : Doomriders – Darkness Come Alive

A Doomriders érdekes összeesküvés elmélet, hiszen két oszlopos tagja a Cave In dobosa  John-Robert Conners és a Converge-ből ismert basszusgitáros Nate Newton, aki itt éppen gitározik is, meg ordibál is. 


A bostoni csapat tagja még Jebb Riley basszusgitáros és Chris Pupecki gitáros. Mivel a Doomriders igazából egy jól sikerült projekt a Darkness Come Alive még csak a második lemezük, az első Black Thunder már négy éve, 2005-ben jött ki. Nos ha azt nézem, hogy a Converge a napokban jelentkezik új lemezzel Axe To Fall címmel, akkor mindjárt látszik, hogy Nate Newton nem az az unatkozós típus. Bár a Converge kemény muzsikája itt is visszaköszön néha, a Doomriders jóval sokszínűbb zenét játszik. 


Tovább

Kőkemény metál est Kazincbarcikán : Cadaveres, Casketgarden és mások...

Egy kiválónak ígérkező hétvégi programot ajánlunk figyelmetekbe. A fellépők neveit olvasva remélem mindenki el tudja képzelni, mekkora metál zúzás lesz ez e hét végén szombat este a kazincbarcikai Sport klubban. A fő zenekar, a Cadaveres, aki tavaly év végén egy roppant élvezetes, kőkemény metál albummal jelentkezett Evilution címmel. Mellettük a szintén figyelemre méltó zenét művelő mosonmagyaróvári Casketgarden emeli még az est színvonalát és nekik a helyi  Out Of Memory és a miskolci My Fear From The Silence  segít még melegíteni a nyakizmokat! További infók a plakáton.

 

 

Armored Saint & Sick Of It All – Lemezek jönnek

John Bush énekest sokan az Anthrax-ből ismerik pedig eredetileg – és most is –  a los angeles-i power metál csapat az Armored Saint frontembere. A csapat október közepén stúdióba vonul, hogy elkészítse hatodik nagylemezét. A hangmérnöki munkálatokat  Bryan Carlstrom végzi, míg a producer a csapat basszusgitárosa, Joey Vera lesz. A lemez várhatóan jövő év elején lát napvilágot a Metal Blade gondozásában. 


 

A new-york-i hc színtér alapbandája a Sick Of It All is stúdiózás előtt áll. A csapat eddig több, mint egy tucat dalt írt meg új lemezére, mely valamikor jövő tavasszal jelenik meg. 

 

Alice In Chains : Black Gives Way To Blue

alice in chains black gives way to blue cd coverA grunge egykori nagyágyúi úgy tűnik, idén megtáltosodtak, hiszen a Pearl Jam Backspacer című friss albuma után most az Alice In Chains új lemezét ismertethetjük, amely a múlt hét folyamán került a boltokba. A lemezt hallgatva kiderül, hogy William DuVall, az új énekes - bár tisztességesen teszi a dolgát - meg sem tudja közelíteni Layne Staley kvalitásait, ami pedig a soundot illeti, az mindig is Jerry Cantrell gitráros nevéhez kötődött, ő pedig szerencsére még itt van velünk és jó hír, hogy az aktív pihenéssel töltött évek alatt sokat nem változtatott a bevált recepten. Az utolsó igazi stúdióalbum (Alice In Chains, 1995) után inaktív állapotba kapcsolt Alice In Chains visszatérésének sokan örülnek és a srácok lényegében ott folytatják, ahol annak idején abbahagyták; a Black Gives Way To Blue zenei világa leginkább a 1995-ös lemez mély, doomos hangzásához hasonlít. Komor, komoly hangulat, mélyre hangolt, komótos, néhol hipnotikus, végtelennek tűnő riff-folyamok - hamisítatlan Alice In Chains, viszonylag kevés üresjárattal.  

Tovább

Bon Jovi – The Circle novemberben

Bár Bon Jovi Jóska nem akkora kedvenc nálunk, kétségtelenül a rock történelemkönyvekben lesz a helyük. A banda november 10-én hozza ki új albumát The Circle címmel. Reméljük country slágerekkel nem borzolják az idegeket, mint legutóbb.

 

 

 

 

 

Az albumra a következő  dalok kerültek:

1. We Weren't Born To Follow
2. When We Were Beautiful
3. Work For The Working Man
4. Superman Tonight
5. Bullet
6. Thorn In My Side
7. Live Before You Die
8. Broken Promiseland
9. Love's The Only Rule
10. Fast Cars
11. Happy Now
12. Learn To Love 
 

 

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum