RockStation

Powerground hírek : Bloodiest, Watch My Dying

2010. január 09. - SAABI

 

 

BLOODIEST

A napokban fejeződött be az érdi Bakery Stúdióban, Varga Zoltán Fő Boncmester vezetésével a  Cadaveres, M.W.S., Superbutt, I Divine, Ektomorf tagokat magába foglaló Bloodiest zenekar bemutatkozó EP-je. A project a felvételek alatt kiegészült Kovács - NihilaK- Attilával (Superbutt, I Divine gitáros) a még tökéletesebb pusztítás érdekében. Egy nótába (I Am A Villain) már bele is lehet kóstolni a lelkes vállalkozóknak a Bloodiest MySpace oldalán. Az EP-n közreműködnek még: Tóth Gergő - Blind Myself, Takács Bálint - Krampüs, Bölcsföldi Zoli - Cadaveres. A borítót Jacsó Balázs készítette, megjelenés januárban!
 
 

WATCH MY DYING

A régóta várt és igért Watch My Dying EP, ami "-1" névre hallgat, letölthető a Concertphotos.hu fotós és videoportálról. A "-1" 15 számot tartalmaz, amely között van stúdió, koncert, remix és demófelvétel. A WMD myspacen 3 dalt kaphattok.
Kérünk mindenkit, hogy ne a torrent oldalakról kapja le a cuccot, hanem tőlünk!

A cikk további részében láthattok egy kedvcsináló videót az EP-hez.

 

 





 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr861660333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum