RockStation

Black Metal Tribute Night w/ Neochrome, Domhring, Andartar

2010. január 17. - SAABI

2010. január 23-án különleges eseménynek ad otthont a debreceni Perényi 1 Klub, mivel ezen az estén kizárólag klasszikus black metal dalok hangzanak el a Neochrome, a Domhring és az Andartar zenekarok tolmácsolásában.

Három óra tömény black metal (több mint 30 dal) a stílus legkiemelkedőbb képviselőitől, a teljesség igénye nélkül: Immortal, Carpathian Forest, Dark Funeral, Darkthrone, Dissection, Marduk, Satyricon, Emperor, Mayhem, Burzum, Gorgoroth, Summoning, Bathory, Ulver.

A koncerten számos eddig soha el nem hangzott feldolgozás csendül majd fel, melyeket a bandák kifejezetten erre az alkalomra tartogatnak. A Neochrome zenekar további különlegességgel szolgál, mivel Bakos Attila (Thy Catafalque, Taranis) segítségével a színpadra varázsol egy Borknagar, illetve egy Primordial dalt is (The Coffin Ships - cover by Neochrome featuring Bakos Attila), melyek már az I. BlacKromeFest-en nagy sikert arattak (utóbbi meghallgatható/letölthető a fenti linken). A koncerten a Neochrome és Domhring zenekarok kiadványai megvásárolhatóak. A belépő 500 Ft, gyertek el minél többen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr621678541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum