RockStation

ZIPKOMM zenei konferencia a Gödörben (hétvégi programajánló)

2010. február 01. - SAABI

A PANKKK Programiroda szervezésében 2010. február 6-án (szombaton) a budapesti Gödör Klubban lezajló egész napos Zipkomm országos zenei konferencián a közönség felé is nyitott kerekasztal beszélgetésekre kerül sor a legkülönfélébb témákban. A rendezvényen minden érdeklődőnek alkalma nyílik, hogy megismerje a legkiválóbb hazai szakemberek véleményét és személyesen is találkozzon zenésztársaival és az iparág képviselőivel.

A Zipkomm ingyenesen látogatható rendezvény és minden érdeklődő előtt nyitva áll. A belépéshez előzetes vagy helyszíni regisztrációra lesz szükség, ennek kizárólagos célja, hogy a résztvevők és a szervezők egy virtuális közösségként a rendezvényt követően is kapcsolatban maradhassanak.

A PANKKK tervei alapján a Zipkomm nem egy egyszeri esemény lenne, hanem egy periodikusan ismétlődő rendezvénysorozat. A februári rendezvényt a MyMusic online közvetíti, ami azt is biztosítja, hogy vidéki társrendezvények is interaktív módon bekapcsolódhassanak az eszmecserébe, ezáltal csökkentve a zeneipart is fékező túlzott Budapest-központúságot.

A Zipkomm koncepciójához szintén jól illeszthető a PANKKK támogatásával 2010. január végén beinduló Majdnem Híres Rocksuli, amely akkreditált képzésként a könnyűzene története mellett az iparág legfontosabb szakterületeibe nyújt részletes betekintést.

A Zipkomm részletes programjában öt témakör szerepel, ezek az alábbiak:
• Tehetségkutatás, tehetséggondozás, A&R
• Zenekari menedzsment és koncertszervezés
• Internetes jelenlét, PR, közösségépítés
• Lemezkiadás, terjesztés, jogdíjak
• Médiajelenlét
A rendezvény este ingyenes koncertekkel zárul.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr981718751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum