RockStation

Black Label Society, Megadeth & Killswitch Engage – Kilépett, belépett, lelépett?

2010. február 15. - sunthatneversets

Az elmúlt napokban annyi leépítés, felmondás volt a rockzeneiparban, hogy megpróbáltam egy hírbe belesajtolni mindet.

Black Label SocietyA Zakk Wylde vezette Black Label Society új albumán dolgozik, viszont jelenleg nincs dobos, mert a Crowbar-ból is ismert Craig Nunenmacher kilépett a zenekarból (a képünk bal szélén). Természetesen mindenki sajnálja a történteket és további sok sikert kívántak a dobosnak. Az új dobos kiléte még nem ismert.

 

 

Dave Ellefson - MegadethA Megadeth-ben is változások történtek, James Lomenzo basszer érezte úgy, hogy másfelé  viszi az útja. Az új basszusgitáros a Megadeth klasszikus felállásának tagja, David Ellefson lett, aki félretette az elmúlt évek történéseit és kibékült MegaDave Mustaine-nel. Most már nincs akadálya, hogy a turnén a teljes Rust In Peace-t eljátsszák.

 

 

 

 

Howard Johnson - Killswitch EngageA Killswitch Engage amerikai turnéján is történt egy s más. Howard Johnson énekes „előre nem látható történések” miatt nem tudja befejezni a turnét. Átmenetileg az All That Remains vokalistája Phil Labonte ugrott be a megüresedett posztra. A zenekar pár napon belül döntést hoz, hogy mi legyen a március végéig tartó turné többi állomásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr751759205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunthatneversets · http://rockstation.blog.hu 2010.02.15. 10:45:47

A poszt írása óta Jesper Strömblad az In Flames alapító-gitárosa kiszállt a zenekarból.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum