RockStation

Bloodiest – Megjelentek

2010. február 19. - sunthatneversets

A Bloodiest zenekar egy viszonylag új, friss formáció, de életre hívói régóta a pályán lévő, tapasztalt zenészek, akiket a Cadaveres, az Ektomorf, a Chrusera, a Cadaveres de Tortugas, a M.W.S, a Superbutt és a Watch My Dying zenekarokból ismerhet a közönség. Az egyfajta örömzenélésként indult project, amelynek nem voltak nagy tervei, csupán próbatermi szórakozásként indult, mára teljesen átalakult és hivatalos formát öntött. Egy, a hazai zenei színtéren (is) különleges zenei formáció született az ötletből, amely a tavalyi évben nyerte el végső formáját.

A zenekar a hatásai között említi meg a Terrorizert, Napalm Death-et, Brutal Truth-ot, a Nailbomb-ot, valamint a Brujeria-t és a Sepulturat.

A project azért is kiemelkedően fontos a zenekar számára, mert ebben a csapatban olyan stílusjegyeket építhetnek be a zenéjükbe, amelyeket egyetlen korábbi vagy jelenlegi bandájukban sem tudtak alkalmazni. Ettől válik igazi örömzenéléssé a Bloodiest, hiszen mindannyian azt játsszák, amit szeretnek és már az első visszajelzések is azt mutatják, hogy a közönség körében is nagy igény mutatkozik egy ilyen hazai csapatra. Ehhez a bemutatkozó anyaghoz folyamatban van egy, a lemez megjelenését is népszerűsítő klip elkészítése is, melynek rendezője és operatőre Dudás Miklós. A legtöbb Cadaveres klip is az ő nevéhez kapcsolódik. Bemutatkozó EP-jük pedig 15 percben meséli el perverz hőseink legbetegebb álmait. 

Az albumra a következő  dalok kerültek:

iNTRO
WAITING FOR THE DARKNESS
MOVE
I AM A VILLIAN
UNDERGROUND IS THE ONLY WAY
NO TRUST
THIS IS WAR
OUTRO

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr791772934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum