RockStation

Flúg – Doboscsere

2010. február 22. - sunthatneversets

 

Flúg hírek és önértékelés:

A zenekar körül, mint azt bizonyára észrevettétek, a lemezmegjelenés óta nem túl sok minden történt. Egy korábbi interjúban olvashattátok, hogy igyekszünk önvizsgálatot tartani, majd újra felvenni a kesztyűt. Nos, ez meg is történt. Mérlegelve a körülményeket, emberi és zenei vonalon, úgy döntöttünk, hogy kicsit átszervezzük sorainkat.
 
Mivel Matyi közülünk az egyetlen főállású muzsikus, akinek minden Flúg buli a megélhetésétől veszi el az időt, arra jutottunk, hogy leváltjuk őt a zenekar dobosi posztjáról. Azonban az is benne volt a mérleg egyik serpenyőjében, hogy nem szeretnénk őt elveszíteni, sem emberileg, sem zenésztársként. Minthogy kivételes zenei kvalitásai ezt lehetővé teszik, abban egyeztünk meg, hogy mint ritmusgitáros minden olyan koncerten részt vesz, amelyik nem ütközik más, esetleg jövedelmezőbb előadásával. Így távolmaradása esetén a már megszokott formában hallhatjátok a Flúg dalokat, ha pedig ráér, egy nyersebb, ütősebb koncertsoundra számíthattok.
 
A dobosposzton pedig Barta Dániel váltja Matyit. Kiváló képességű, fiatal és lendületes dobos - hogy mennyire, azt ez a kis szösszenet igazolja:

 
A próbák elkezdődtek, kézzelfogható eredmény a szervezéstől függően várható, jelentkezünk. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr201779966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum