RockStation

METALFEST OPEN AIR 2010 - Május 21-23., Budapest, Csillebérc - [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. március 03. - SAABI

Elkelt az 1000 darab akciós bérlet!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a 3 napos MetalFest Open Air-re elkelt a kedvezményes, 9990 Ft-os áron meghirdetett első 1000 darab bérlet! Igazság szerint az utóbbi napokban kicsit túl is szaladtunk a célon, de tekintettel az óriási érdeklődésre, valamint a kedvezményes árra érkezett rendkívül pozitív visszajelzésekre, az akciót meghosszabbítjuk!

Aki ott akar lenni a 3 napos csillebérci metal orgián, ráadásul kedvezményes áron megvett bérlettel, annak most még van lehetősége megvenni ezt akciós áron, de csak amíg a következő 1000 bérlet el nem kel! Érdemes tehát sietni a bérlet beszerzésével!

A FELLÉPŐ  ZENEKAROK
 
A MetalFest Open Air bulira korábban konfirmált fellépők:

Hammerfall, Sonata Arctica, Nevermore, Sabaton, Finntroll, Korpiklaani, Death Angel, Deicide, Deathstars, Marduk, Vader, Eluveitie, Brainstorm, Leaves' Eyes, Kalapács, Nevergreen, Legion Of The Damned, Decapitated, Powerwolf, Varg, Vale of Tears, I Divine.

Időközben biztossá  vált az Arany János költeményeinek folk metalos átirataival még népszerűbbé vált Dalriada fellépése is. A soproni csapat pár napja a Diesel klubban egy fergeteges hangulatú turnézáró  bulit adott, amely egyben az Arany-album lemezbemutatója is volt. A rajongók valósággal szétszedték a klubot és a zenekart. A Kalapács és a Nevergreen mellett a Dalriada lesz a MetalFest Open Air harmadik kiemelt hazai fellépője!

A fellépők névsora az utóbbi pár hétben jó néhány illusztris külföldi csapattal gyarapodott:

Twilight of the Gods - Allstar Bathory Tribute (Primordial, Immortal, Dimmu Borgir, Cradle Of Filth, Thyrfing zenészekkel!)

Astral Doors, Nightmare, Elvenking, Manticora, Persefone, Secret Sphere, Milking The Goatmachine
A fellépők listája mostanában szinte naponta bővül.

Neves underground bandák mellett két komoly headliner bejelentése várható még!


ÚJABB SZÍNPAD! (további infókhoz katt!)
 
Az érdeklődés nemcsak látogatói, hanem zenekari oldalról is óriási, ezért a Szabadtéri Színpad mellett a Csillebérci Szabadidőközpont Sportcsarnokát is bevontuk a rendezvénybe. Ezen a színpadon hajnalig szól majd a metal, méghozzá a Szabadtéri Színpadot jól kiegészítő programmal.
Ez a helyszín is döntően nemzetközi fellépőkkel telik meg, de egyúttal lehetőséget biztosít újabb hazai bandáknak is. Már biztos a Velvet Seal, a Chronology, a Damned Spirits' Dance, a CrossHolder, valamint a KaFeBár fellépése!
A hazai bandáknál is lehet akciós árú bérleteket vásárolni, sőt erre kifejezetten buzdítunk is mindenkit, ugyanis május 21-én az a banda nyitja majd a Szabadtéri Színpadot, amelyik a legtöbb rajongót tudja felmutatni!

VIP BÉRLETEK
 
Szépen fogynak az exkluzív VIP bérletek is, melyekhez korlátlan sör-, illetve frissítő  fogyasztás is tartozik!

A VIP bérletet kizárólag a Hammer Zenebarlangban lehet vásárolni, illetve a MetalShop.hu-n keresztül lehet megrendelni!

NAPIJEGYEK
 
Számtalan érdeklődő  levelet kapunk a napijegyekkel kapcsolatban is. Külföldi partnereinkkel is egyeztettünk ezzel kapcsolatban, de az erős elővétel és a fesztiválterület limitált kapacitása miatt a napijegyek értékesítéséről csak később tudunk dönteni. Amennyiben lesz lehetőség napijegyekre, legkorábban négy héttel a rendezvény előtt kezdjük majd árusítani, mégpedig 7990 Ft-os elővételi áron.

HAMMERWORLD TEHETSÉGKUTATÓ
 
A MetalFest keretén belül kerül majd sor a HammerWorld magazin első tehetségkutatójának lebonyolítására is. Erről bővebb információt március elejétől találsz majd a www.hammerworld.hu és a www.metalfest.hu oldalakon.

Infó: hungary@metalfest.eu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr171806267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum