RockStation

Plastic Bitch hírek

2010. március 13. - sunthatneversets

Eseménydús évet zárt a Plastic Bitch 2009-ben. Túl vannak első lemezük megjelenésén, körbejárták az országot a Subscribe és a Road társaságában és bezsebeltek egy díjat a Kettőnégy stábjától. Idén azonban még ennél is nagyobb fordulatszámra kapcsolnak. A csapat nemrég bővült egy gitárossal Horváth Tamás személyében, akinek köszönhetően új dimenziók nyíltak meg a Plastic Bitch zenéjében. Tamás egyébként a gitározás mellett vokálozik is, és már a koncerteken teltebb, súlyosabb hangzás várható a csapattól. Habár a new wave-es, zajos pop/rock vonal marad,  ősszel megjelenő EP-jükön biztosan érezhetőek lesznek azok a hatások, amik az elmúlt időszakban érték a zenekart. Az új számok ismét a Bakery stúdióban nyerik majd el végső formájukat a nyár folyamán.

A zenekar legnagyobb örömére a Shallow Decay klipje bekerült az MTV Top 10 At 10 műsorába, és február 28-án le is ment 9 másik „új magyar“ zenekar videójával együtt.   Aki kíváncsi arra, hogy mit tud a csapat élőben, annak itt van pár tavaszi koncert dátum:
március 12. Barlang (Cegléd) + Subscribe
március 13. 513 (Keszthely) + Subscribe
március 27. A38 (Budapest) + Turbo, Óriás, Subscribe
április 9. Red Rocket (Győr) + Subscribe
április 24. Garaboncziás (Szeged) + Real Lies, Grand Mexican Warlock
május 7. Corvintető (Budapest) + Grand Mexican Warlock, Guilty Parties

www.plasticbitch.com
www.myspace.com/plasticbitch

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr311835954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum