RockStation

Iron Maiden, Muse és sokan mások a Szigeten

2010. március 23. - sunthatneversets

A tavasz első rügyfakadásával egy egész bokornyi zenekart jelentett be a Sziget, mely augusztus második hetében lesz nagyon jó az óbudai Hajógyári-szigeten. Az idei Sziget egyrészt az elmúlt 18 év legjobb bulijait sorakoztatja fel, így itt lesz az új lemezanyaggal érkező Iron Maiden, az eddigi legnagyobb nagyszínpados tömeget összeverbuváló Faithless. Másrészt itt lesznek napjaink legfontosabb csapatai, így például a tavalyi Legjobb zenekar címet elnyert Muse, vagy a 2009-es Év albuma címmel büszkélkedő Kasabian.

A Sziget továbbra is bemutat itthon kevésbé ismert, de a világ figyelmét méltán megmozgató produkciókat: jön a kritikusok által felmagasztalt The Cribs, vagy a fehérorosz ska-punk Lyapis Trubetskoy, de lesz Gorillaz és Infected Mushroom is. És végre ami nekünk jó hír, hogy nagyobb fókuszt kap a metal és rock az idei Szigeten: itt lesz a Children Of Bodom, a Monster Magnet, a The 69 Eyes, a Paradise Lost a Papa Roach, az Enter Shikari, a Danko Jones, a svéd The Hives, a punk The Toy Dolls és Bad Religion és a Skindred, valamint a szörnymetál GWAR is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr291862617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum