RockStation

Death By Stereo, Walls Of Jericho, Wisdom In Chains a Rockmaratonon!

2010. május 07. - sunthatneversets

Kereken 60 nap múlva nyitja kapuit a jubileumi Rockmaraton Fesztivál. Ebből az alkalomból felkerült az egy hetes non-stop buli 5 főnapjának részletes programja.
Mint azt már az elmúlt években megszokhattátok, a Rockmaraton szervezősége mindig lapot húz 19-re, és ez idén sincs másképpen. A program megerősítésére három jó nevű amerikai banda lesz idén segítségünkre. Név szerint Death By Stereo, Walls Of Jericho, Wisdom In Chains. Így 15 országból lesznek fellépők, összesen 17 külföldi csapattal. Magyar zenekarok részéről a tavalyi Local Heroes tehetségkutató színpad győzteseivel, illetve a bandaszavazás, valamint a Bandák csatája tehetségkutató sorozat győzteseivel gazdagodtunk, úgy, mint:
Blizard, Alarm, Emotions Until Death, My Dark Room, Phoenix, Veil of Sin, Just Four, Sicitur Adastra, Keeper Of Dreams, Paint The Lilies, Utolsó Alkalom. Ezenkívül a programba került még a fekete humort rock & roll-al egyre sikeresebben ötvöző Yellow Spots. Innentől kezdve rendszeresen jelentkezünk a részletekkel. A mai nappal elindult a tribute bandák beszavazása, május 30-ig lehet voksolni, csakúgy, mint a fesztivál pólójára. Születésnapi gesztusként június 20-ig továbbra is nevetségesen olcsón, 5.990.- Ft-ért kaphatóak elővételben a hetijegyek. Hogy ez így olcsóbb, mint a nagyfesztiválok napijegyei? Hát igen. És mint az látható, ez bizony nem a programon lett megspórolva, sőt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr961980609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum