RockStation

Metalfest Open Air - Részletek a Sabaton csatahajóról!

2010. május 13. - sunthatneversets

Az új Sabaton album a Coat Of Arms, a MetalFesten jelenik meg. A CD ára 3690 Ft, limitált digipack (+2 bónusz dallal) CD 4990, bakelit LP (picture LP + egy 7 inches bónusz kislemez) 6990 Ft. Minden formátumhoz hajójegy ajándékba! Aki párosával rajong a bandáért de nem szeretne 2 CD-t otthon az választhat a régi albumok közül vagy Sabatonos esetleg MetalFestes pólók közül, de legalább 1 új CD-t vagy LP-t venni kell, tehát pl 1 új és egy régi CD!

A hajóra május 23-án lehet felszállni, reggel 10-kor a Batthyány téri hajóállomáson. Az indulás 10:30-kor, a fedélzeten Sabaton minikoncert, fotózkodás, barátkozás a bandával. A hajóút egy órás, tehát a MetalFest vasárnapi programját mindenki eléri. A kikötő megközelíthető a fesztiválról a 90-es vagy a 90/A busszal, majd metróval (M2) a Déli Pályaudvarról.

www.metalfest.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr502000473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum