RockStation

MetalFest Open Air, Csillebérc – A kezdés

2010. május 22. - sunthatneversets

Tegnaptól Csillebércen zúz minden igaz hithű metálos. Hazánkaban a MetalFest az első igazán csak fémzenékre specializálódott fesztivál ráadásul egy igazi utazó cirkuszról van szó. Nos a szervezés kiváló, igaz az elmúlt napok nem éppen száraz időjárása a közlekedőutakon azért hagyott némi nyomot, ami a képen jól látszik.

Több kiváló zenekar lép fel a hétvégén, magyar szempontból a Nevermore tegnapi fellépése mindenképpen várakozásra adott okot, hiszen az együttes új másodgitárosa Vörös Attila (ex-Cadaveres, ex-Morpheus) lett, aki nemrég Warrel Dane (Nevermore énekes) szóló turnéját játszotta végig. Nos Attila igazolta a várakozásokat és az igen lelkes közönségnél, talán csak ő maga volt lelkesebb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr302022714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyM · http://nagym.blog.hu 2010.05.22. 13:59:51

látom sár azért rendesen van.... Sár és metál: tökéletes párosítás :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum