RockStation

Rise Against június 21-én a Dürerben [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. május 23. - sunthatneversets

Nem elég, hogy idén végre vendégül láthatunk egy örök klasszikust a Pennywise személyében, büszkén jelenthetjük be, hogy sikerült Budapestre csalnunk a világ vezető punk rock zenekarát a chicagoi Rise Against személyében. A zenekart Transistor Revolt néven alapították a punk színtéren jó nevű 88 Fingers Louie, illetve a vegan straight edge zenekar Arma Angelus tagjai, majd egy demo után leszerződtek a NOFX-es Fat Mike Fat Wreck Chords-ához, ahol két lemezt jelentettek meg, majd aláírták nagykiadós szerződésüket, amelynek köszönhetően szélesedett a zenekar tábora, olyannyira, hogy a következő két lemezük (Siren Song of the Counter Culture, illetve a The Sufferer and the Witness) aranylemez lett.

Az Appeal To Reason című lemezükkel végleg elfoglalták helyüket nem csak a punk rock világ élmezőnyében (és a US Billboard harmadik helyén), hanem a nemzetközi rockszíntér elitjében, ami nem csoda, hiszen 5 nagylemezen keresztül szállítják a fogósabbnál fogósabb dallamokat, energikus zenéjüket alátámasztva egy intelligens üzenettel.

A zenekar tagjai mind vegetárius/vegan életmódot élnek és aktív tagjai a PETA-nak, Ready To Fall című daluk videója is az állat- és környezetvédelem témáját öleli át. A zenekart évek óta kerülgettük és most, hogy a prágai Sonisphere fesztiválon játszanak a közelben, végre átugranak egy remek klubbulira, így 2010. június 21-én a Dürer Kertben megbizonyosodhatunk, hogy mit is tud a Rise Against élőben, úgyhogy karikázzuk be a dátumot naptárainkban!

2010. június 21. Budapest @ Dürer Kert
RISE AGAINST (USA)
+ support
Kezdés: 19.30
Belépő: 6.200 (boltokban) / 6.800 (online) / 7.500 (helyszínen)

http://www.riseagainst.com
http://www.myspace.com/riseagainst

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr712024454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum