RockStation

GuilThee - Jön a második lemez

2010. június 13. - sunthatneversets

A GuilThee az elmúlt félévben feldemózta második Homunculus Paradoxon munkacímű lemezét. A komponálásban mind a négy tag részt vett (Vértesi István tavaly novemberben távozott - helyére nem jön más). Károly szerezte a riffözön és a szólók nagy részét. Gábor és Balázs két teljes nótát hozott, valamint Gábor írta meg ismét a pszichedelikus részeket, a dobot és a szintitémákat. Emil műve egy rövid másfél perces merengős betét. Tagcsere ezúttal nincs, a zenekar két éve ugyanazokkal az arcokkal működik. Az anyag terjedelme 47 perc (12 nóta). Műfajilag megint csak tágul a kör, mert a GuilThee-re eddig nem jellemző doomos-sludge-os részek is kidolgozásra kerültek, valamint több lett a grind is.

Összefüggő témakör ezúttal is várható, de a szövegek írásába most Emil mellett Károly is beszáll. A nyelv most is angol lesz, itt-ott beszúrt magyar részekkel. Hörögni, énekelni, károgni, mormogni, jajongani Emil és Károly fog, állandó vendégként Betty pedig énekel, sikít, lálázik, szövegel majd. A stúdiózás szeptemberben indul, és egy hónap lesz rá. A lemez megjelenése novemberre időzítve.

A megjelenés után a Myspace és Mymusic oldalunkon meghallgatható lesz az egész cucc (mint az eddigi összes).

www.guilthee.com
www.mymusic.hu/guilthee
www.myspace.com/guilthee

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr232077631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum