RockStation

Top 10 Rokkolnak a jányok

2010. június 19. - RaczUr

Hogy a nő helye a konyhában van? Lehetne rajta vitatkozni, ám itt van a kontra a feltett kérdésre, és megmutatja 10 női zenekar, és énekesnő, hogy biza ők is tudnak zúzni, és a rock szerető férfiak nagy részében megfordul a gondolat, hogy miért nincs kifejezés a hím gruppiságra. Katt, és szabaduljon el a tesztoszteron!

10- Oneheadedman- Seven Seas
Kezdjünk egy magyar zenekarral, ahol sikerült túllépni a Guano Apes (ami egyébként nem lesz a listában) vonalas kemény rock, női énekkel tucatságon, helyette nagyon penge muzsikát produkálnak.

 

 

9- Juliett Lewis And The Licks- You’re Speaking My Language
Aki kint volt három éve a Szigeten Julie koncertjén, az megbizonyosodhatott arról, hogy vele kapcsolatban  a legbelevalóbb rock énekesnő státuszát ildomos használni. Akik pedig még mindig csak a születettgyilkososcsajt látják benne, azoknak itt a sorsfordító videó:

 

 

8- Buttercup- Illusion
Ismét egy magyar zenekar, ám itt már 100%os a női reprezentáció, maga a zene viszont igazán emberesre sikeredett, a klipp meg nem túl csajos környezet, ám ez csak még nagyobbat dob rajta.

 

 

7- Distillers- Drain The Bood
Aki vadul scrollol lefelé, hogy hanyadik lett Courtney Love, az most időzzön egy kicsit (Kurtné Láv szintén nincs lentebb), és hallgassa meg Dale Brody orgánumát ami sokkalta tökösebb(…), mint a szőke tramplié. Meg amúgy is bitag egy punk zenét tol a Distillers.

 

 

6- Bikini Kill- Rebel Girl
90es évek, lázadás, nihil, feminizmus, ennyi.

 

 

5- Auf Der Maur- Real A Lie
A szemrevaló Melissa Auf Der Maurt nem lehet azzal vádolni, hogy zeneileg zokni lenne, játszott a Smashing Pumpkinsban, a Holeban, de a szóló anyaga az ahol a legnagyobbat teljesít. Lásd, halld!

 

 

4- Donnas- Fall Behind Me
Igazán ellenállhatatlan rock n’ roll amerikából, rohadtul pimasz kivitelezésben. A quartett pedig elragadó.

 

 

3- Kittie- Charlotte
A Kittie az a zenekar, akiket ha az utcán meglátnánk (Kanada utcáin kell őket keresgélni, ha már feltétlenül ilyen közegben akarunk találkozni velük) nem sokan gondolnánk, hogy ilyesmivel keresik a kenyerüket:

 

 

2- PJ Harvey- This Is Love
PJ Harveynál karizmatikusabb énekesnőt aligha találnánk, és nem mellesleg zeneileg is odaver. A rock zene legelegánsabb, egyben leglazább dalnokától itt egy gyöngyszem:

 

 

1- Sahara Hotnights- With Or Without Controll
A hölgy koszorú tagjai svédek, és mint tudjuk onnan rossz dolgok nem kerülnek ki  a világot jelentő deszkákra, kivétel talán a Rednex.  Ez kérem állat rock and roll, szép lányok előadásában.

 

 

+1- Baby Doll- Nekem Nő Kell (18)
Ezt még megkapjátok grátiszba! Kommentelni ér, hogy ez most nevetésre, sírásra, vagy pajzán gondolatokra készteti leginkább az embert!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr502091495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PerverzBabi · http://perverzbabi.blog.hu/ 2010.09.01. 20:00:03

Jó ez a bébidoll, olyan, mint az Aljas Kúszóbab lányban.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum