RockStation

Sztárok Carlos Santana új lemezén

2010. június 29. - sunthatneversets

A Pulse Of Radio jelentése szerint Carlos Santana klasszikus rockfeldolgozásokat tartalmazó új lemezén olyan sztárok énekelnek majd, mint a Stone Temple Pilots frontembere, Scott Weiland, a Soundgarden énekese, Chris Cornell és Chris Daughtry. Santana új lemeze szeptemberben jelenik meg és szerepel rajta még a Papa Roach énekese Jacoby Shaddix, Rob Thomas, Joe Cocker és a rapper Nas is.

Weiland énekli majd a Rolling Stones klasszikus Can't You Hear Me Knocking-ot, Daughtry a Def Leppard Photograph-ját, míg Chris Cornell a Led Zeppelin Whole Lotta Love-ját. Shaddix a Deep Purple Smoke On The Water-jét kapta, míg Nas az AC/DC Back In Black-jére rapelhet.

Az még egyenlőre nem ismert, hogy a lemez megjelenését követő turnén kik tudnak részt venni, illetve nem ismert az első kislemez dal sem.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr612117693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum