RockStation

Ozzy rajongókat ijesztgetett a Tussauds múzeumban

2010. július 02. - SAABI

Ozzy és menedzsmentje (azaz kedves neje, Sharon), fergetegesen vicces dolgot eszelt ki a júniusban megjelent új lemez hírveréséhez: meglátogatván a londoni Madame Tussauds Wax múzeumot, Ozzy saját viaszfiguráját reprezentálva mozdulatlanul várta, hogy a rajongók közel menjenek hozzá fotózkodás céljából, majd hirtelen megmozdulva és rájuk huhogva megijesztette őket, amiből a végén nagy röhögés lett, de az első reakcióként természetesen egy sikoly hagyta el a meglepett rajongók ajkát és ez itt a lényeg, ugyanis Ozzy bátyó új lemezének a címe Scream, azaz Sikoly. Hö-hö értitek a viccet, ugye: sikoly...

Az eseményeket természetesen dokumentálták is, alább megnézhetitek. A Scream című új Ozzy lemezről Sun kolléga írt néhány méltató szót, magát a lemez tartalmát pedig Ozzy MySpace oldalán csekkolhatjátok le.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr372125158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum