RockStation

Kajakra zorall - Witchery, Murderdolls, Avanged Sevenfold és Zorall klipek [VIDEJÓ EXTRA]

2010. július 20. - sunthatneversets

Ma klipözön lesz! Az elég kajak zenét toló svéd Witchery Witchkrieg című új albumához a címadó dalra készült egész korrekt kis videó, melyben feltűnik Kerry King mester a Slayer-ből.

 


 

Joey Jordison a Slipknot dobosa Rob Zombie mellett is tevékenykedik, sőt saját csapata is van, amely eléggé Rob Zombie kompatibilis zenét játszik. A Murderdolls új lemeze Women and Children Last címmel érkezik augusztus végén, melyről itt az első, eléggé  beteg videó a My Dark Place Alone című dalra.


 

 

Az Avanged Sevenfold új lemeze itt van a kanyarban. Szöveges videó már volt, most van hivatalos is mégpedig az album címadó dalára, a Nightmare-re, minden horror klisé felvonultatásával.


 

 

A végére egy kis hazai a Zorall személyében. Hogy a Gyere Ki A Hegyoldalba című klasszikust lehet metálosítani arra itt a példa. A dal a Zorall új lemezéről került megfilmesítésére.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr162162700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum