RockStation

Bridge To Solace - Elmaradnak a búcsúkoncertek

2010. július 25. - sunthatneversets

A Bridge To Solace-ből Jakab Zoli jelentkezett a következőkkel:
 

Sajnálattal közöljük – ahogy már a Hegyalja Fesztiválon észrevehettétek –, hogy a 2010. nyári-őszi búcsúturnénk maradék állomásait (augusztus 7: Miskolc, Gyárfeszt; auguszus 11: Budapest, Sziget; augusztus 18: Nyírbátor, Azfeszt; augusztus 23: Orfű, AlterEgo fesztivál; október 1: Szeged; október 2: Budapest, Dürer Kert) lemondani kényszerülünk. Ezeket az elmaradt koncerteket a 2011-es év során tudjuk pótolni, bár pontos dátumok még nincsenek és sajnos egy ideig nem is tudjuk, hogy nagyjából mikor tudunk színpadra állni, hogy méltó módon elbúcsúzhassunk a közönségünktől.

Az okokról legszívesebben nem szólnánk részletesen, viszont úgy gondoljuk, hogy a legkevesebb, ami elvárható egy zenekartól, az az őszinteség a közönsége felé, mégha nehéz idők is járnak felénk. Kámán Peti gitárosunk szervezetében daganatot találtak, és egy apróbb műtét után a héten kezdte meg kemoterápiás kezelését. Az orvosok bizakodóak, így Peti pozitívan állt neki a kezelésnek és ha minden jól megy, hozzávetőleg 7-8 hónap múlva újra készen áll majd, hogy színpadra álljon velünk.

Más esetben nyilvánvaló lett volna, hogy beugró tagokkal megcsináltunk volna pár koncertet, azonban úgy hisszük, hogy jelen esetben a zenekar jelentősen eltörpül a barátságok és emberi méltóság mellett, így természetesen szó sem lehetett róla, hogy Peti nélkül színpadra lépjünk. Így van ezzel Peti másik zenekara, a Drünken Bastards tagsága is, akik szintén jegelik zenekaruk tevékenységét, míg Peti készen nem áll arra, hogy koncertezzen.

Köszönjük a támogatást, és külön köszönjük a pécsi Rockmaratonon megjelent szépszámú közönségnek, hogy az év utolsó Bridge To Solace koncertjét egy szép emlékként őrizhetjük meg! Találkozunk 2011-ben!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr332174074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum