RockStation

Slaughter At The Engagement Party - A Hatebreed előtt

2010. július 27. - sunthatneversets

A szegedi Slaughter At The Engagement Party zenekarnak hatalmas megtiszteltetésben volt része a napokban, ugyanis meghívást kaptak Bécsbe, hogy a metal/hardcore színtér egyik legjelentősebb zenekara, a Hatebreed előtt melegítsék be a közönséget! A bécsi Arena nagytermében tartandó bulira szeptember 1-én kerül majd sor. Mivel a turné nem ér el Budapestig, így ez a legjobb alkalom, hogy itthonról is elkaphassuk a Hatebreed-et a közelben!

A Hatebreeddel közös koncert mellett a srácok játszanak a Blind Myself vendégeként a Dürer Kert színpadán augusztus 27-én, majd az angol death metal gépezet, Trigger The Bloodshed vendégei lesznek szeptemberben egyszer Budapesten szeptember 19-én, két napra rá pedig Besztercebányán. Mindezek mellett a nagylemez is készül és egy hazai turné is kilátásban van, így 2010. második felében sűrűn fogunk még hallani a fiatal szegedi zenekarról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr352178258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum