RockStation

Új öltözetben a RockStation

2010. augusztus 01. - sunthatneversets

Amikor 2008 januárjában elindítottuk az oldalt egy szál Fender Stratocaster árválkodott a tetején. Volt olyan kommentelőnk, aki azt írta nem érti minek kell favorizálni a márkát. Az igazság az, hogy mi csak egy gitárt akartunk képnek és azt találtuk meg először. Fender-hypolásról szó sem volt. Egy évre rá úgy gondoltuk, hogy új köntösbe öltöztetjük az oldalt és talán a blog.hu adta keretek között sikerült is egy igényesebb dizájnt kialakítani. Ekkor már ügyesebben keresgéltünk és az új header minden részét a Netről "szereztük be".

Az igényesebb megjelenéshez úgy gondolom sikerült tartalmat is társítani. A meglévő arculat eddig húzta, mert egy kicsit már meguntuk, illetve akartunk egyfajta átmenetet a jövő év januárjában reményeink szerint bekövetkező nagy változáshoz, aminek részletein jelen pillanatokban is dolgozunk.

A mostani, legújabb headerkép azonban már majdnem teljesen a Rock STATION stábjának szellemi terméke, hiszen a fotót Réti Zsolt szolgáltatta a Lamb Of God idei csillebérci koncertjéről, a betűtípus az igaz, még mindig a Netről van és talán a Pantera sem sértődik meg, ha a hivatalos betűtípusukkal tesszük kicsit metálosabbá a kinézetet.

Szóval 2010. augusztus 1-jén itt a megújult Rock STATION, ami az eddig megszokott  színvonalon megy tovább. Jó böngészést hozzá!     

Ha van kedvetek, mondjátok el a véleményeteket kommentben a megújult Rock STATION-ről. Mementónak álljon itt a két korábbi header. R.I.P.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr182188772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum